Dagje Texel 18 juli 2017

Dagje Texel 18 juli 2017

Op 18 juli 2017 zijn we met alle deelnemers van de dagbesteding, vrijwilliger, stagiaires en medewerkers een dagje weggeweest naar Texel. Rond 10.30 stonden we met alle 5 auto’s op de boot richting het eiland. Daar aangekomen zijn we doorgereden naar Eagles Ranch waar ze American Paint Horses fokken. Wij zijn daar hartelijk onvangen met koffie waarnaar we vrij over het terrein mochten rond kijken. Naast de paarden waren er op de boerderij ook schapen en varkens te vinden. Hierna zijn we met de hele groep naar het strand gegaan en wisten sommigen niet hoe snel ze de zee in moesten springen. Het was prachtig weer! We hebben ons prima vermaakt op het strand. Helaas komt er aan alle pret weer een eind en moesten we weer terug naar het mooie Friese land. Het was een geweldige dag die zeker voor herhaling vatbaar is.